Impressum Заява про конфіденційність
внутрішній пошук Посилання, джерела в мережі

Заява про конфіденційність

***


Ми збираємо дані про кожен доступ до сервера, на якому знаходиться цей сервіс (так звані лог-файли сервера). Дані доступу включають назву веб-сайту, на який було здійснено доступ, файл, дату та час доступу, кількість переданих даних, повідомлення про успішний доступ, тип і версію браузера, операційну систему користувача, URL-адресу переходу (попередня відвідана сторінка), IP-адресу. і постачальника запиту.

Ми використовуємо дані журналу без приписки особі користувача або іншого створення профілю відповідно до положень законодавства лише для статистичних оцінок з метою функціонування, безпеки та оптимізації нашої онлайн-пропозиції. Однак ми залишаємо за собою право перевіряти дані журналу ретроспективно, якщо на підставі конкретних ознак є обґрунтована підозра щодо незаконного використання.


Відповідальним органом у значенні законів про захист даних, зокрема Загального регламенту захисту даних ЄС (GDPR), є:

Вернер Нойбауер
Welserstr. 13-е
10777 Берліні

E-Mail: w.neubauer@thtr-a.de

 

Ваші права як суб'єкта даних

Ви можете будь-коли скористатися наступними правами, використовуючи контактні дані нашого співробітника з питань захисту даних:

- Інформацію про ваші дані, що зберігаються нами, та їх обробку,

- Виправлення неправильних персональних даних,

- видалення ваших даних, що зберігаються нами,

- Обмеження обробки даних, якщо нам ще не дозволено видалити ваші дані через юридичні зобов'язання,

- Заперечення проти обробки ваших даних нами та

- Переносність даних за умови, що ви дали згоду на обробку даних або уклали з нами договір.

Якщо ви дали нам свою згоду, ви можете в будь-який час відкликати її, вступаючи в силу на майбутнє.

Ви можете в будь-який час звернутися зі скаргою до відповідального за вас контролюючого органу. Ваш компетентний наглядовий орган залежить від штату вашого місця проживання, вашої роботи чи передбачуваного порушення. Список контролюючих органів (для непублічної зони) з адресами можна знайти за адресою:
https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

 

Цілі обробки даних відповідальним органом та третіми сторонами

Ми обробляємо ваші персональні дані лише для цілей, зазначених у цій декларації про захист даних. Передача ваших персональних даних третім особам для цілей, відмінних від зазначених, не відбувається. Ми передамо ваші персональні дані третім особам, лише якщо:

- ви дали свою чітку згоду на це,

- обробка необхідна для обробки контракту з вами,

- обробка необхідна для виконання юридичного зобов'язання,

- обробка необхідна для захисту законних інтересів, і немає підстав вважати, що у вас є переважний законний інтерес у нерозголошенні ваших даних.

 

Видалення або блокування даних

Ми дотримуємось принципів уникання даних та економії даних. Тому ми зберігаємо ваші персональні дані лише стільки, скільки це необхідно для досягнення цілей, зазначених тут, або як це передбачено різними строками зберігання, передбаченими законодавством. Після відповідної мети або закінчення цих строків відповідні дані будуть регулярно блокуватися або видалятися відповідно до законодавчих положень.

 

Збір загальної інформації під час відвідування нашого веб-сайту

Коли ви заходите на наш веб-сайт, інформація загального характеру автоматично реєструється за допомогою файлів cookie. Ця інформація (файли журналів сервера) включає, наприклад, тип веб-браузера, використовувану операційну систему, доменне ім'я вашого постачальника послуг Інтернету тощо. Це виключно інформація, яка не дозволяє робити жодних висновків щодо вашої особи.

Ця інформація технічно необхідна для правильної доставки вмісту веб-сайту, який ви вимагали, і є обов’язковою при використанні Інтернету. Зокрема, вони обробляються для таких цілей:

- Забезпечення безпроблемного підключення до веб-сайту,

- забезпечення безперебійного використання нашого веб-сайту,

- Оцінка безпеки та стабільності системи, а також

- для подальших адміністративних цілей.

Обробка ваших персональних даних базується на наших законних інтересах із зазначених вище цілей збору даних. Ми не використовуємо ваші дані, щоб робити висновки про вас особисто. Одержувачем даних є лише відповідальний орган і, якщо потрібно, обробник.

Ми можемо статистично оцінювати анонімну інформацію такого роду з метою оптимізації нашого веб-сайту та технологій, що стоять за ним.

 

Надання платних послуг

Щоб надати платні послуги, ми просимо надати додаткові дані, наприклад, платіжні дані, щоб мати можливість виконати ваше замовлення. Ми зберігаємо ці дані в наших системах до закінчення встановлених законом періодів зберігання.

 

шифрування SSL

Щоб захистити ваші дані під час передачі, ми використовуємо найсучасніші методи шифрування (наприклад, SSL) через HTTPS.

 

Використання Карт Google

Цей веб-сайт використовує API Карт Google для візуального відображення географічної інформації. Використовуючи Google Maps, Google також збирає, обробляє та використовує дані про використання функцій карти відвідувачами. Додаткову інформацію про обробку даних Google можна знайти на сторінці Примітка про конфіденційність Google видалити. Там ви також можете змінити свої налаштування захисту персональних даних у центрі захисту даних.

 

Детальні вказівки щодо управління власними даними у зв’язку з продуктами Google Ви можете знайти тут.

 

Вбудовані відео YouTube

Ми вставляємо відео YouTube на деякі з наших веб-сайтів. Оператором відповідних плагінів є YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Коли ви відвідуєте сторінку з плагіном YouTube, встановлюється зв’язок із серверами YouTube. Роблячи це, YouTube отримує інформацію про те, які сторінки ви відвідуєте. Якщо ви ввійшли у свій обліковий запис YouTube, YouTube може призначити вашу поведінку серфінгу особисто вам. Ви можете запобігти цьому, попередньо вийшовши зі свого облікового запису YouTube.

Якщо запускається відео YouTube, постачальник використовує файли cookie, які збирають інформацію про поведінку користувачів.

Якщо ви деактивували зберігання файлів cookie для програми Google Ad, вам не доведеться рахуватися з такими файлами cookie під час перегляду відео YouTube. Однак YouTube також зберігає інформацію про неличне використання в інших файлах cookie. Якщо ви хочете цього запобігти, ви повинні заблокувати зберігання файлів cookie у вашому браузері.

Додаткову інформацію про захист даних на "Youtube" можна знайти в декларації про захист даних провайдера за адресою:
https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

 

Зміна наших правил захисту даних

Ми залишаємо за собою право адаптувати цю декларацію про захист даних таким чином, щоб вона завжди відповідала чинним законодавчим вимогам або для внесення змін до наших послуг у декларації про захист даних, наприклад, під час введення нових послуг. Потім нова декларація про захист даних застосовуватиметься до вашого наступного візиту.

 

Запитання до посадової особи з питань захисту даних

Якщо у вас виникли запитання щодо захисту даних, надішліть нам електронне повідомлення або зв’яжіться з особою, відповідальною за захист даних у нашій організації:

Вернер Нойбауер
Welserstr. 13-е
10777 Берліні

E-Mail: w.neubauer@thtr-a.de

 

Декларація про захист даних була складена за допомогою
Генератор декларацій про захист даних, створений компанією activeMind AG.

***


верх сторінкиСтрілка вгору – догори сторінки

***

Звернення до пожертв

- THTR-Rundbrief опубліковано «BI Environmental Protection Hamm» і фінансується за рахунок пожертв.

- THTR-Rundbrief тим часом став популярним інформаційним носієм. Однак є постійні витрати через розширення веб-сайту та друк додаткових інформаційних листів.

- THTR-Rundbrief досліджує та докладно звітує. Для того, щоб ми могли це зробити, ми залежимо від пожертв. Ми раді кожній пожертві!

Пожертви рахунку:

BI охорони навколишнього середовища Хамм
Призначення: THTR круговий
IBAN: DE31 4105 0095 0000 0394 79
BIC: WELADED1HAM

***


верх сторінкиСтрілка вгору – догори сторінки

***

GTranslate

deafarbebgzh-CNhrdanlenettlfifreliwhihuidgaitjakolvltmsnofaplptruskslessvthtrukvi
avr.jpg